PROIECTE CADASTRALE

SECTORUL 1. SECTORUL 2, SECTORUL 3, SECTORUL 4, SECTORUL 5, SECTORUL 6, ILFOV

PENTRU DOSARE CADASTRALE DE VALORI MICI LUCRAM IN ZONA BUCURESTI SI ILFOV, IAR PENTRU VALORI MAI MARI IN TOATA TARA.

Cadastru si intabulare apartamente si garsoniere

Cadastru si intabulare terenuri si case

Documentatii de actualizare a cadastrului existent cu constructii

IDENTIFICARE LIMITE, TRASARE TEREN, TARUSARE (INTARUSARE), PLAN TOPOGRAFIC, AVIZ TEHNIC CADASTRU, EXTRAS DE CARTE FUNCIARA, APARTAMENTARI, DEZMEMBRARI, DEZLIPIRI, ALIPIRI, OCPI BUCURESTI, OCPI ILFOV


Cadastru si intabulari Bucuresti

Lucrarile de cadastru si intabulare in Bucuresti pot fi realizate de ingineri sau tehnicieni topografi autorizati sau experti autorizati cadastru.In prezent, intabularea dreptului de proprietate se realizeaza concomitent cu realizarea lucrarii de cadastru. Pentru intabulari sau carti funciare va puteti adresa unui inginer topograf autorizat-expert cadastru din Bucuresti.

Obtinerea de planuri cadastrale si informatii legate de cadastru si intabulare.

Oficiul de cadastru si publicitate imobiliara Bucuresti Sos. Pavel D. Kiseleff nr. 34, Sector 1, Bucuresti, Telefon: 021 224.45.29 /021 224.45.30 /021 224.45.31/ Registratura: 021 224.45.28

Birouri carte funciara Bucuresti:Biroul de carte funciara Sector 1
Serviciul publicitate imobiliara: CF sector 1 Str. Eugeniu Carada nr. 1-3, sector 3, Bucureşti, cod postal 030057.Tel. 021/3145119Fax 031/8166501 Biroul de carte funciara Sector 2Serviciul publicitate imobiliara CF sector 2
Str. Eugeniu Carada nr. 1-3, sector 3, Bucureşti, cod postal 030057.Tel. 021/3120259Fax 031/8166502 Biroul de carte funciara Sector 3 Serviciul publicitate imobiliara CF sector 3Bd. Expoziţiei nr. 1A, sector 1, Bucureşti, cod postal 012101.Tel. 021/2229780 si 021/2244359 int 153,129Fax 031/8166503 Biroul de carte funciara Sector 4 Serviciul publicitate imobiliara CF sector 4Bd. Expoziţiei nr. 1A, sector 1, Bucureşti, cod postal 012101.Tel. 021/3350169Fax 031/8166504 Biroul de carte funciara Sector 5 Serviciul publicitate imobiliara CF sector 5 Str. Eugeniu Carada nr. 1-3, sector 3, Bucureşti, cod postal 030057.Tel. 021/3145126 si 021/3120205Fax 031/8166505 Biroul de carte funciara Sector 6 Serviciul publicitate imobiliara CF sector 6
Bd. Expoziţiei nr. 1A, sector 1, Bucureşti, cod postal 012101.Tel. 021/3120535 si 021/3161634Fax 031/8166506 Informatii generale CF sect. 1, 2 si 5 - str. Eugeniu Carada nr. 1-3, sect. 3;Tel: 021.312.02.89

Oficiul de cadastru si publicitate imobiliara Ilfov
Biroul de publicitate imobiliara Buftea- Ilfov (Carte funciara Ilfov)Adresa : Bucuresti, sos Pavel D. Kiseleff 34, sector 1, cod 11347
(punct de reper Piata Presei Libere, iesirea din pasajul pietonal)
Oficul de cadastru Ilfov: 021/224.60.85, 021/224.61.57/ Fax : 021/224.60.84
Carte funciara Ilfov: 021/224.60.82 / Fax : 021/224.61.56/ E-mail: if@ancpi.ro;


Cadastru Sector 1, reprezinta un plan obligatoriu de evidenta tehnica, economica si juridica prin care se realizeaza identificarea, inregistrarea, masurarea si delimitarea pe harti si planurile cadastrale a terenurilor sau suprafetelor construite (apartamente, spatii comerciale si depozitare, spatii industriale, constructii agricole, birouri.)

Daca imobilul din Sectorul 1 nu detine numar cadastral si intabulare in cartea funciara nu se poate realiza cu acesta nici o tranzactie la notariat, nu poate fi ipotecat pentru un posibil credit bancar, nu poate sa fie modificat cu autorizatie de constructie si mai important,nu detineti siguranta proprietatii si delimitarea clara a acesteia fiind un posibil subiect de litigiu.

Pentru realizarea cadastrului si intabularii unui imobil in Sectorul 1 sunt necesare documentele de proprietate in copie legalizata la notar, copie dupa cartile de identitate sau buletinele proprietarilor si certificatul de atestare fiscala cu specificatie pentru cadastru si intabulare obtinut de la taxe si impozite locale Sector 1 (unde se plateste impozitul anual), preferabil cu impozitul achitat la zi.

Documentatia cadastrala se intocmeste numai de catre un inginer cadastral specializat sau autorizat cadastru, persoana fizica autorizata sau in cadrul unei firme cadastru Bucuresti. Acesta efectueaza masuratorile cadastrale ale imobilului din Sectorul 1 si intocmeste un dosar cu documentatia necesara, pe care il depune si il ridica dupa avizare de la Oficiu de cadastru si publicitate imobiliara (Oficiul de cadastru Bucuresti-Sos. Kiseleff nr. 34, sector 1 sau dupa caz, de la Biroul de Carte Funciara Sector 1 (CF sector 1) - str. Eugeniu Carada nr. 1-3, sector 3;

Durata de obtinere a numarului cadastral, adica a cadastrului si cea a incheierii de intabulare, adica a intabularii este de aproximativ 30 de zile pentru termenul normal si de 10 zile pentru urgente (daca se achita o taxa suplimentara).

Costurile pentru intocmirea cadastrului pot varia in functie de tipul, locatia si suprafata imobilului. Firma noastra de cadastru sector 1 colaboreaza cu ingineri topografi experti cadastru autorizati de Agentia Nationala de Cadastru si Publicitate Imobiliara (ANCPI), pentru intocmirea si avizarea documentatiilor cadastrale in vederea obtinerii unui numar cadastral, necesar pentru intabulare in Cartea Funciara.

Cadastru Sector 2, reprezinta un plan obligatoriu de evidenta tehnica, economica si juridica prin care se realizeaza identificarea, inregistrarea, masurarea si delimitarea pe harti si planurile cadastrale a terenurilor sau suprafetelor construite (apartamente, spatii comerciale si depozitare, spatii industriale, constructii agricole, birouri.)

Daca imobilul din Sectorul 2 nu detine numar cadastral si intabulare in cartea funciara nu se poate realiza cu acesta nici o tranzactie la notariat, nu poate fi ipotecat pentru un posibil credit bancar, nu poate sa fie modificat cu autorizatie de constructie si mai important,nu detineti siguranta proprietatii si delimitarea clara a acesteia fiind un posibil subiect de litigiu.

Pentru realizarea cadastrului si intabularii unui imobil in Sectorul 2 sunt necesare documentele de proprietate in copie legalizata la notar, copie dupa cartile de identitate sau buletinele proprietarilor si certificatul de atestare fiscala cu specificatie pentru cadastru si intabulare obtinut de la taxe si impozite locale Sector 2 (unde se plateste impozitul anual), preferabil cu impozitul achitat la zi.

Documentatia cadastrala se intocmeste numai de catre un inginer cadastral specializat sau autorizat cadastru, persoana fizica autorizata sau in cadrul unei firme cadastru Bucuresti. Acesta efectueaza masuratorile cadastrale ale imobilului din Sectorul 2 si intocmeste un dosar cu documentatia necesara, pe care il depune si il ridica dupa avizare de la Oficiu de cadastru si publicitate imobiliara (Oficiul de cadastru Bucuresti-Sos. Kiseleff nr. 34, sector 1 sau dupa caz, de la Biroul de Carte Funciara Sector 2 (CF sector 2) - str. Eugeniu Carada nr. 1-3, sector 3;

Durata de obtinere a numarului cadastral, adica a cadastrului si cea a incheierii de intabulare, adica a intabularii este de aproximativ 30 de zile pentru termenul normal si de 10 zile pentru urgente (daca se achita o taxa suplimentara).

Costurile pentru intocmirea cadastrului pot varia in functie de tipul, locatia si suprafata imobilului. Firma noastra de cadastru sector 2 colaboreaza cu ingineri topografi experti cadastru autorizati de Agentia Nationala de Cadastru si Publicitate Imobiliara (ANCPI), pentru intocmirea si avizarea documentatiilor cadastrale in vederea obtinerii unui numar cadastral, necesar pentru intabulare in Cartea Funciara.

Cadastru Sector 3, reprezinta un plan obligatoriu de evidenta tehnica, economica si juridica prin care se realizeaza identificarea, inregistrarea, masurarea si delimitarea pe harti si planurile cadastrale a terenurilor sau suprafetelor construite (apartamente, spatii comerciale si depozitare, spatii industriale, constructii agricole, birouri.)

Daca imobilul din Sectorul 3 nu detine numar cadastral si intabulare in cartea funciara nu se poate realiza cu acesta nici o tranzactie la notariat, nu poate fi ipotecat pentru un posibil credit bancar, nu poate sa fie modificat cu autorizatie de constructie si mai important,nu detineti siguranta proprietatii si delimitarea clara a acesteia fiind un posibil subiect de litigiu.

Pentru realizarea cadastrului si intabularii unui imobil in Sectorul 3 sunt necesare documentele de proprietate in copie legalizata la notar, copie dupa cartile de identitate sau buletinele proprietarilor si certificatul de atestare fiscala cu specificatie pentru cadastru si intabulare obtinut de la taxe si impozite locale Sector 2 (unde se plateste impozitul anual), preferabil cu impozitul achitat la zi.

Documentatia cadastrala se intocmeste numai de catre un inginer cadastral specializat sau autorizat cadastru, persoana fizica autorizata sau in cadrul unei firme cadastru Bucuresti. Acesta efectueaza masuratorile cadastrale ale imobilului din Sectorul 2 si intocmeste un dosar cu documentatia necesara, pe care il depune si il ridica dupa avizare de la Oficiu de cadastru si publicitate imobiliara (Oficiul de cadastru Bucuresti-Sos. Kiseleff nr. 34, sector 1 sau dupa caz, de la Biroul de Carte Funciara Sector 3 (CF sector 3) - str. Eugeniu Carada nr. 1-3, sector 3;

Durata de obtinere a numarului cadastral, adica a cadastrului si cea a incheierii de intabulare, adica a intabularii este de aproximativ 30 de zile pentru termenul normal si de 10 zile pentru urgente (daca se achita o taxa suplimentara).

Costurile pentru intocmirea cadastrului pot varia in functie de tipul, locatia si suprafata imobilului. Firma noastra de cadastru sector 3 colaboreaza cu ingineri topografi experti cadastru autorizati de Agentia Nationala de Cadastru si Publicitate Imobiliara (ANCPI), pentru intocmirea si avizarea documentatiilor cadastrale in vederea obtinerii unui numar cadastral, necesar pentru intabulare in Cartea Funciara.

Cadastru Sector 4, reprezinta un plan obligatoriu de evidenta tehnica, economica si juridica prin care se realizeaza identificarea, inregistrarea, masurarea si delimitarea pe harti si planurile cadastrale a terenurilor sau suprafetelor construite (apartamente, spatii comerciale si depozitare, spatii industriale, constructii agricole, birouri.)

Daca imobilul din Sectorul 4 nu detine numar cadastral si intabulare in cartea funciara nu se poate realiza cu acesta nici o tranzactie la notariat, nu poate fi ipotecat pentru un posibil credit bancar, nu poate sa fie modificat cu autorizatie de constructie si mai important,nu detineti siguranta proprietatii si delimitarea clara a acesteia fiind un posibil subiect de litigiu.

Pentru realizarea cadastrului si intabularii unui imobil in Sectorul 4 sunt necesare documentele de proprietate in copie legalizata la notar, copie dupa cartile de identitate sau buletinele proprietarilor si certificatul de atestare fiscala cu specificatie pentru cadastru si intabulare obtinut de la taxe si impozite locale Sector4 (unde se plateste impozitul anual), preferabil cu impozitul achitat la zi.

Documentatia cadastrala se intocmeste numai de catre un inginer cadastral specializat sau autorizat cadastru, persoana fizica autorizata sau in cadrul unei firme cadastru Bucuresti. Acesta efectueaza masuratorile cadastrale ale imobilului din Sectorul 4 si intocmeste un dosar cu documentatia necesara, pe care il depune si il ridica dupa avizare de la Oficiu de cadastru si publicitate imobiliara (Oficiul de cadastru Bucuresti-Sos. Kiseleff nr. 34, sector 1 sau dupa caz, de la Biroul de Carte Funciara Sector 4 (CF sector 4) cu adresa in B-dul Expozitiei nr 1A, sector 1.

Durata de obtinere a numarului cadastral, adica a cadastrului si cea a incheierii de intabulare, adica a intabularii este de aproximativ 30 de zile pentru termenul normal si de 10 zile pentru urgente (daca se achita o taxa suplimentara).

Costurile pentru intocmirea cadastrului pot varia in functie de tipul, locatia si suprafata imobilului. Firma noastra de cadastru sector 4 colaboreaza cu ingineri topografi experti cadastru autorizati de Agentia Nationala de Cadastru si Publicitate Imobiliara (ANCPI), pentru intocmirea si avizarea documentatiilor cadastrale in vederea obtinerii unui numar cadastral, necesar pentru intabulare in Cartea Funciara.

Cadastru Sector 5, reprezinta un plan obligatoriu de evidenta tehnica, economica si juridica prin care se realizeaza identificarea, inregistrarea, masurarea si delimitarea pe harti si planurile cadastrale a terenurilor sau suprafetelor construite (apartamente, spatii comerciale si depozitare, spatii industriale, constructii agricole, birouri.)

Daca imobilul din Sectorul 5 nu detine numar cadastral si intabulare in cartea funciara nu se poate realiza cu acesta nici o tranzactie la notariat, nu poate fi ipotecat pentru un posibil credit bancar, nu poate sa fie modificat cu autorizatie de constructie si mai important,nu detineti siguranta proprietatii si delimitarea clara a acesteia fiind un posibil subiect de litigiu.

Pentru realizarea cadastrului si intabularii unui imobil in Sectorul 5 sunt necesare documentele de proprietate in copie legalizata la notar, copie dupa cartile de identitate sau buletinele proprietarilor si certificatul de atestare fiscala cu specificatie pentru cadastru si intabulare obtinut de la taxe si impozite locale Sector 2 (unde se plateste impozitul anual), preferabil cu impozitul achitat la zi.

Documentatia cadastrala se intocmeste numai de catre un inginer cadastral specializat sau autorizat cadastru, persoana fizica autorizata sau in cadrul unei firme cadastru Bucuresti. Acesta efectueaza masuratorile cadastrale ale imobilului din Sectorul 2 si intocmeste un dosar cu documentatia necesara, pe care il depune si il ridica dupa avizare de la Oficiu de cadastru si publicitate imobiliara (Oficiul de cadastru Bucuresti-Sos. Kiseleff nr. 34, sector 1 sau dupa caz, de la Biroul de Carte Funciara Sector 5 (CF sector 5) - str. Eugeniu Carada nr. 1-3, sector 3;

Durata de obtinere a numarului cadastral, adica a cadastrului si cea a incheierii de intabulare, adica a intabularii este de aproximativ 30 de zile pentru termenul normal si de 10 zile pentru urgente (daca se achita o taxa suplimentara).

Costurile pentru intocmirea cadastrului pot varia in functie de tipul, locatia si suprafata imobilului. Firma noastra de cadastru sector 5 colaboreaza cu ingineri topografi experti cadastru autorizati de Agentia Nationala de Cadastru si Publicitate Imobiliara (ANCPI), pentru intocmirea si avizarea documentatiilor cadastrale in vederea obtinerii unui numar cadastral, necesar pentru intabulare in Cartea Funciara.

Cadastru sector 6

Cadastru Sector 6, reprezinta un plan obligatoriu de evidenta tehnica, economica si juridica prin care se realizeaza identificarea, inregistrarea, masurarea si delimitarea pe harti si planurile cadastrale a terenurilor sau suprafetelor construite (apartamente, spatii comerciale si depozitare, spatii industriale, constructii agricole, birouri, etc)

Daca imobilul din Sectorul 6 nu detine numar cadastral si intabulare in cartea funciara nu se poate realiza cu acesta nici o tranzactie la notariat, nu poate fi ipotecat pentru un posibil credit bancar, nu poate sa fie modificat cu autorizatie de constructie si mai important,nu detineti siguranta proprietatii si delimitarea clara a acesteia fiind un posibil subiect de litigiu.

Pentru realizarea cadastrului si intabularii unui imobil in Sectorul 6 sunt necesare documentele de proprietate in copie legalizata la notar, copie dupa cartile de identitate sau buletinele proprietarilor si certificatul de atestare fiscala cu specificatie pentru cadastru si intabulare obtinut de la taxe si impozite locale Sector 6 (unde se plateste impozitul anual), preferabil cu impozitul achitat la zi.

Documentatia cadastrala se intocmeste numai de catre un inginer cadastral specializat sau autorizat cadastru, persoana fizica autorizata sau in cadrul unei firme cadastru Bucuresti. Acesta efectueaza masuratorile cadastrale ale imobilului din Sectorul 6 si intocmeste un dosar cu documentatia necesara, pe care il depune si il ridica dupa avizare de la Oficiu de cadastru si publicitate imobiliara (Oficiul de cadastru Bucuresti-Sos. Kiseleff nr. 34, sector 1 sau dupa caz, de la Biroul de Carte Funciara Sector 6 (CF sector 6) cu adresa in B-dul Expozitiei nr 1A, sector 1.

Durata de obtinere a numarului cadastral, adica a cadastrului si cea a incheierii de intabulare, adica a intabularii este de aproximativ 30 de zile pentru termenul normal si de 10 zile pentru urgente (daca se achita o taxa suplimentara).

Costurile pentru intocmirea cadastrului pot varia in functie de tipul, locatia si suprafata imobilului. Firma noastra de cadastru sector 6 colaboreaza cu ingineri topografi experti cadastru autorizati de Agentia Nationala de Cadastru si Publicitate Imobiliara (ANCPI), pentru intocmirea si avizarea documentatiilor cadastrale in vederea obtinerii unui numar cadastral, necesar pentru intabulare in Cartea Funciara.

Cadastru Ilfov, reprezinta un plan obligatoriu de evidenta tehnica, economica si juridica prin care se realizeaza identificarea, inregistrarea, masurarea si delimitarea pe harti si planurile cadastrale a terenurilor sau suprafetelor construite (apartamente, spatii comerciale si depozitare, spatii industriale, constructii agricole, birouri.)

Daca imobilul din Ilfov nu detine numar cadastral si intabulare in cartea funciara nu se poate realiza cu acesta nici o tranzactie la notariat, nu poate fi ipotecat pentru un posibil credit bancar, nu poate sa fie modificat cu autorizatie de constructie si mai important,nu detineti siguranta proprietatii si delimitarea clara a acesteia fiind un posibil subiect de litigiu.

Pentru realizarea cadastrului si intabularii unui imobil in Ilfov sunt necesare documentele de proprietate in copie legalizata la notar, copie dupa cartile de identitate sau buletinele proprietarilor si certificatul de atestare fiscala cu specificatie pentru cadastru si intabulare obtinut de la taxe si impozite locale de la primaria unde este inscris si situat imobilul (unde se plateste impozitul anual), preferabil cu impozitul achitat la zi.

Documentatia cadastrala se intocmeste numai de catre un inginer cadastral specializat sau autorizat cadastru, persoana fizica autorizata sau in cadrul unei firme cadastru Bucuresti. Acesta efectueaza masuratorile cadastrale ale imobilului din Ilfov si intocmeste un dosar cu documentatia necesara, pe care il depune si il ridica dupa avizare de la Oficiu de cadastru si publicitate imobiliara (Oficiul de cadastru Bucuresti-Sos. Kiseleff nr. 34, sector 1 sau dupa caz, de la Biroul de Carte Funciara Buftea - Ilfov (CF Ilfov)- sos. Kiseleff nr. 34, sector 1.

Durata de obtinere a numarului cadastral, adica a cadastrului si cea a incheierii de intabulare, adica a intabularii este de aproximativ 30 de zile pentru termenul normal si de 10 zile pentru urgente (daca se achita o taxa suplimentara).

Costurile pentru intocmirea cadastrului pot varia in functie de tipul, locatia si suprafata imobilului. Firma noastra de cadastru Ilfov,cu ingineri topografi experti cadastru autorizati de Agentia Nationala de Cadastru si Publicitate Imobiliara (ANCPI), pentru intocmirea si avizarea documentatiilor cadastrale in vederea obtinerii unui numar cadastral, necesar pentru intabulare in Cartea Funciara.

Cadastru si intabulare in Voluntari, Otopeni, Afumati, Branesti, Pantelimon, Popesti-Leordeni, Jilava, 1 Decembrie, Magurele, Bragadiru, Chiajna, Chitila, Buftea, Mogosoaia, Corbeanca, Balotesti, Snagov, Ciolpani, Tancabesti, gruiu, Moara Vlasiei, Gadistea, Afumati.